Suceava: Descinderi la angajaţi ai unor ocoale silvice suspectaţi de tăieri ilegale de arbori

Poliţiştii au descins, miercuri dimineaţă, la mai multe adrese din Suceava, fiind vizaţi administratori de firme şi angajaţi ai unor ocoale silvice suspectaţi de tăieri ilegale de arbori, abuz în serviciu şi infracţiuni de fals, prejudiciul în acest dosar fiind de aproximativ un milion de lei.

363 afișări
Imaginea articolului Suceava: Descinderi la angajaţi ai unor ocoale silvice suspectaţi de tăieri ilegale de arbori

Suceava: Descinderi la angajaţi ai unor ocoale silvice suspectaţi de tăieri ilegale de arbori (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, peste 50 de poliţişti suceveni şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din Poliţia Judeţeană Suceava desfăşoară 12 percheziţii la mai multe adrese, într-un dosar privind infracţiuni la regimul silvic.

Percheziţiile au loc în zona arondată municipiului Fălticeni, dar şi în municipiul Suceava şi ar urma să fie puse în aplicare şapte mandate de aducere pe numele unor administratori de societăţi comerciale şi angajaţi ai unor ocoale silvice.

Persoanele vizate în acest dosar sunt suspectate de tăieri ilegale de arbori, abuz în serviciu, infracţiuni de fals, precum şi infracţiuni asociate regimului silvic.

Prejudiciul în acest dosar este estimat la aproximativ un milion de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici