Suceava: Trei morţi după ce un cal a intrat în faţa unui microbuz - VIDEO

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 17, la intrarea în municipiul Suceava, după ce şoferul microbuzului în care se aflau a încercat să evite un cal aflat pe şosea şi a intrat cu maşina într-un podeţ de beton.

54 afișări
Imaginea articolului Suceava: Trei morţi după ce un cal a intrat în faţa unui microbuz - VIDEO

Suceava: Trei morţi după ce un cal a intrat în faţa unui microbuz

Microbuzul, în care se aflau şapte persoane, venea din străinătate. La intrarea în Suceava, un cal a intrat brusc pe şosea, iar şoferul autovehiculului a încercat să-l evite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, microbuzul a lovit calul, după care a ricoşat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers, izbindu-se apoi violent de un cap de pod.

În urma impactului au rămas încarcerate şase din cele şapte persoane aflate în microbuz, cel de-al şaptelea pasager reuşind să iasă singur din autovehicul şi să sune la 112.

În accident şi-au pierdut viaţa trei persoane, iar alte patru au fost rănite. Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele maşinii a fost necesară intrervenţia echipajelor de descarcerare. Cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava.
 

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici