Suceava trimite ambulanţe în Ilfov pentru a suplimenta asistenţa de urgenţă

Un număr de cinci autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava - cu echipaje şi dotări corespunzătoare - au fost trimise, în noaptea de luni spre marţi, de Autoritatea de Sănătate Publică Suceava către judeţul Ilfov, pentru o perioadă de trei zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Suceava trimite ambulanţe în Ilfov pentru a suplimenta asistenţa de urgenţă

Suceava trimite ambulanţe în Ilfov pentru a suplimenta asistenţa de urgenţă

Directorul ASP Suceava, Odette Nicolae, a declarat, marţi, că în urma emiterii avertizării de cod roşu pentru data de 24 iulie pentru cinci judeţe din sudul României şi pentru municipiul Bucureşti, la solicitarea Ministerului Sănătăţii Publice, instituţia a trimis, în cursul nopţii de luni spre marţi, cinci ambulanţe cu echipaje şi dotări corespunzătoare către judeţul Ilfov.

Nicolae a spus că aceste ambulanţe vor asigura asistenţa medicală de urgenţă persoanelor afectate de caniculă din acest judeţ pentru o perioadă de trei zile.
Ea a precizat că personalul medical al echipajelor care însoţesc aceste ambulanţe provine atât de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava, cât şi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava şi de la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici