Sute de controale în Capitală pentru combaterea comerţului ilicit cu produse agroalimentare

Peste 190 de societăţi comerciale şi persoane fizice din Capitală au fost controlate în ultimele zile de poliţişti, împreună cu DSV, ITM şi DSP, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit cu produse agroalimentare. Au fost date 67 de amenzi în valoare de peste 105.000 de lei.

125 afișări
Imaginea articolului Sute de controale în Capitală pentru combaterea comerţului ilicit cu produse agroalimentare

„Ne apropiem de marea Sărbătoare a Paştelui, poliţiştii Capitalei fiind în continuare la datorie, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea oricăror evenimente negative. Ca în fiecare an şi de această dată, pe lângă activităţile curente, au fost şi sunt organizate acţiuni şi controale, atât pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cât şi pentru menţinerea unei stări de siguranţă şi linişte publică. În ultimele zile, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a acţionat în sistem integrat, în pieţele şi complexurile comerciale pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de comerţ ilicit cu produse agroalimentare”, transmite Poliţia Capitalei.

Poliţiştii din Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti şi Poliţiei Locale, au verificat, până vineri, mai mult de 190 de societăţi comerciale şi persoane fizice, fiind aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 105.000 de lei.

„Toate aceste verificări continuă, accentul fiind pus pe siguranţa persoanei, sub toate aspectele ei”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici