Vacanţă de vară altfel. Sute de copii din Sectorul 1 vor merge gratuit la muzee şi vor participa la ateliere tematice

  • Peste 300 de elevi din patru unităţi de învăţământ din Sectorul 1 vor beneficia gratuit, până la începutul lunii septembrie, de ateliere de artă şi ştiinţe şi vizite tematice la muzee în cadrul proiectului educaţional Şcoala de vară, anunţă Primăria.
  • Până în data de 03 septembrie, de luni până vineri, între orele 08:00-17:00, copiii vor afla lucruri noi despre cultură, artă şi civilizaţie.
215 afișări
Imaginea articolului Vacanţă de vară altfel. Sute de copii din Sectorul 1 vor merge gratuit la muzee şi vor participa la ateliere tematice

Vacanţă de vară altfel. Sute de copii din Sectorul 1 vor merge gratuit la muzee şi vor participa la ateliere tematice

Proiectul a fost aprobat în şedinţa Consiliului Local de miercuri. Cel puţin 325 de elevi, mai ales din ciclul primar, vor beneficia de o altfel de vacanţă de vară, anunţă reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Până în data de 03 septembrie, de luni până vineri, între orele 08:00-17:00, copiii vor afla lucruri noi despre cultură, artă şi civilizaţie, vor învăţa care sunt obiceiurile şi tradiţiile de pe toate continentele lumii, vor învăţa să programeze roboţei şi vor petrece timp în aer liber.

Totul sub coordonarea şi supravegherea unor cadre didactice specializate.

„Atelierul de teatru de improvizaţie şi teatru de păpuşi, Atelierul de canto, Atelierul de fotografie, Atelierul de lectură, Atelierul de istorie şi civilizaţie, Atelierul de gastronomie, Atelierul de astronomie, Atelierul de pictură, Atelierul de jurnalism şi scriere creativă, Atelierul micii exploratori Roboţii schimbă lumea, vizite la Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa, Muzeul Ţăranului Român, Grădina Botanică şi Observatorul Astronomic sunt numai câteva dintre surprizele pregătite elevilor prin proiectul Şcoala de Vară", anunţă reprezentanţii Primăriei.

Finanţarea proiectului va fi asigurată de la bugetul local al Sectorului 1. Este vorba de alocarea unei sume de 400.000 de lei, cu un cost de 56/lei/zi/elev. În sumă sunt incluse hrana (mic dejun şi prânz) şi finanţarea activităţilor educaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici