Tâlhăria de la casa de pariuri din Târgu-Jiu, surprinsă de camera de supraveghere | FOTO, VIDEO

Au apărut primele imagini luate de pe camera de supraveghere cu tâlhăria de la casa de pariuri din Târgu-Jiu. Autorul furtului a reuşit să fugă cu suma de 17.500 de lei, după ce a ameninţat-o pe casieră cu bătaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1399 afișări
Imaginea articolului Tâlhăria de la casa de pariuri din Târgu-Jiu, surprinsă de camera de supraveghere | FOTO, VIDEO

Tâlhăria de la casa de pariuri din Târgu-Jiu, surprinsă de camera de supraveghere | FOTO, VIDEO

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu, a declarat că agenţia de pariuri este situată în centrul municipiului Târgu-Jiu, pe strada Unirii, iar bărbatul a reuşit să plece cu toţi banii încasaţi marţi, respectiv 17.500 lei.

Angajata casei de pariuri nu a fost rănită.

„Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat, prin ameninţarea personalului de serviciu cu acte de violenţă, ar fi reuşit să sustragă din societate o anumită sumă de bani. Cercetările continuă pentru identificarea autorului şi tragerea acestuia la răspundere", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, fiind întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Poliţia cere sprijinul populaţiei pentru identificarea autorului. Cei care îl recunosc şi pot oferi informaţii sunt rugaţi să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici