Tâlhărie la o casierie a unui operator de cablu din cartierul Crângaşi din Capitală

Doi bărbaţi au furat, joi seară, aproximativ 2.600 de lei dintr-o casierie a unui operator de cablu din cartierul Crângaşi, din Sectorul 6 al Capitalei, după ce le-au ameninţat pe cele două casiere aflate în încăpere cu un cuţit şi cu un alt obiect, a declarat Diana Sarca, de la Poliţia Capitalei.

42 afișări
Imaginea articolului Tâlhărie la o casierie a unui operator de cablu din cartierul Crângaşi din Capitală

Tâlhărie la o casierie a unui operator de cablu din cartierul Crângaşi din Capitală (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Dianei Sarca, cele două persoane, care aveau feţele acoperite cu fulare, au intrat în casierie în jurul orei 20.15, le-au ameninţat pe cele două casiere şi le-au cerut încasările din ziua respectivă, apoi au fugit cu aproximativ 2.600 de lei.

Comisarul-şef Diana Sarca a precizat că nicio persoană nu a fost rănită.

La faţa locului se află poliţişti ai Secţiei 20, ai Poliţiei Sector 6 şi ai Poliţiei Capitalei. Ofiţerii audiază mai mulţi martori care se aflau în sediul operatorului de cablu şi urmează să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici