Video Tânăr din Bucureşti, reţinut după ce a fost depistat cu o cantitate IMPRESIONANTĂ de tutun de contrabandă | VIDEO

Poliţiştii Capitalei, de la Secţia 4, au reţinut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, după ce a fost depistat cu 10 kilograme de tutun mărunţit pentru a le vinde, iar în urma percheziţiilor, la domiciliul său au fost găsite alte 143 de kilograme de tutun.

531 afișări

„Vineri, 14 decembrie, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în timpul unor verificări, au reţinut un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, după ce a fost depistat cu 10 kg tutun mărunţit asupra sa, în scopul comercializării către diferite persoane fizice. Ulterior, în baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Sectorului 1, la domiciliul ac estuia a fost găsită şi ridicată cantitatea de 143 de kg de tutun mărunţit, pe care persoana intenţiona să o compercializeze către diferite persoane fizice”, informează Poliţia Capitalei.

De asemenea, soţia bărbatului a fost identificată de poliţişti când părăsea locuinţa cu o maşină în care avea ascunse alte 13 kilograme de tutun. Valoarea totală a prejudiciului este de 66.400 lei şi reprezintă valoarea accizei datorată Bugetului Consolidat al Statului. Tânărul va fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, mai arată Poliţia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici