Tânăr îngropat sub un mal de pământ în sectorul 3 al Capitalei

Un mal de pământ a căzut peste un bărbat care lucra pe un şantier de pe strada Mărului, din sectorul 3 al Capitalei, serviciile de intervenţii - reprezentaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, ai pompierilor şi ambulanţei - reuşind să-l scoată pe bărbat în viaţă.

17 afișări
Imaginea articolului Tânăr îngropat sub un mal de pământ în sectorul 3 al Capitalei

Tânăr îngropat sub un mal de pământ în sectorul 3 al Capitalei

Cel accidentat se numeşte Marin Bortan şi are 18 ani. El a venit, vineri, pe strada Mărului, la locuinţa fratelui său, pentru a-l ajuta pe acesta să sape şanţul pentru a se racorda la reţeaua de canalizare. Bărbatul săpa şanţul folosind un târnăcop şi nu utilaje industriale.

În timpul lucrării, peretele şanţului adânc de circa doi metri s-a surpat şi a căzut peste el, îngopându-l în pământ până la gât.

Echipele de intervenţii au reuşit, după circa jumătate de oră, să-l scoată pe bărbat de sub pământ în viaţă şi chiar conştient. După ce a primit primul ajutor, el a fost dus la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Capitală pentru a fi supus unor controale medicale amănunţite şi a se stabili ce leziuni a suferit.

Intervenţia a fost realizată de trei echipaje de la grupul special de salvatori al ISU Bucureşti, iar primul ajutor i-a fost acordat victimei de SMURD. O maşină a Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti l-a dus pe tânăr la spital.

Poliţiştii sosiţi să ancheteze incidentul nu au putut preciza, până la momentul transmiterii acestei ştiri, dacă lucrarea era sau nu autorizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici