Tânăr prins cu viteză la volan de două ori într-un minut

Un tânăr de 19 ani a fost prins de poliţiştii din Botoşani încălcând limita de viteză de două ori într-un minut în două localităţi diferite.

1599 afișări
Imaginea articolului Tânăr prins cu viteză la volan de două ori într-un minut

IPJ Botoşani anunţă că tânărul a fost surprins la ieşirea din localitatea Vârfu Câmpului în timp ce rula cu 152 de km/h, fiind înregistrat de aparatul radar, iar ulterior, când poliţiştii au pornit în urma lui pentru a-l opri, după intrarea în localitatea Ionăşeni, a fost înregistrat cu 129 de km/h.

Poliţiştii spun că tânărul avea permisul reţinut de la începutul lunii august pentru încălcarea unor reguli de circulaţie în judeţul Suceava.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

Tânăruil a fost amendat cu 4.200 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 240 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
viteză,
tânăr,
soferi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici