Tânără cerută în căsătorie la ceremonialul de absolvire a Şcolii de Poliţie din Câmpina. Răspunsul fetei

O tânără a fost cerută în căsătorie, vineri, în cadrul ceremonialului de absolvire organizat la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Cererea, care a avut loc pe platoul unităţii, a fost acceptată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2884 afișări
Imaginea articolului Tânără cerută în căsătorie la ceremonialul de absolvire a Şcolii de Poliţie din Câmpina. Răspunsul fetei

Tânără cerută în căsătorie la ceremonialul de absolvire a Şcolii de Poliţie din Câmpina. Răspunsul fetei

Sute de tineri au jurat, vineri, credinţă ţării în cadrul ceremonialului de absolvire organizat la Şcoala de Poliţie din Câmpina.

În cadrul evenimentului, sub ochii a mii de oameni, o tânără absolventă a fost cerută în căsătorie tot de un poliţist, iar cererea a fost acceptată.

Potrivit conducerii Şcolii de Poliţie din Câmpina, 1.291 de absolvenţi au depus jurământul pentru ţară.

Dintre aceştia 527 sunt fete, iar cea mai mare medie de absolvire a fost 9,90.

Absolvenţii au primit gradul de agent iar de luni vor începe serviciul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici