Tânără la spital după ce a fost atacată de câini în staţiunea Mamaia

O tânără în vârstă de 23 de ani, cetăţean străin, a ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce a fost atacată de mai mulţi câini în timp ce se plimba prin staţiunea Mamaia.

587 afișări
Imaginea articolului Tânără la spital după ce a fost atacată de câini în staţiunea Mamaia

Tânără la spital după ce a fost atacată de câini în staţiunea Mamaia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost anunţate prin 112, sâmbătă, în jurul orei 18.40, că o femeie a fost rănită după ce a fost atacată de mai mulţi câini în zona Hotelului Parc din Mamaia.

La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă, care i-a acordat primele îngrijiri victimei, ce suferise mai multe plăgi muşcate, după care au transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform sursei citate, femeia muşcată de câini este cetăţean străin.

Şeful Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Rodica Tudoran, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că femeia a primit îngrijiri de specialitate, i-au fost dezinfectate rănile suferite, care nu erau grave şi i-a fost administrat vaccinul antitetanic. Apoi, ea a fost trimisă la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase pentru tratamentul antirabic.

Conform martorilor, turista se plimba sâmbătă seară prin staţiunea Mamaia, iar în zona Hotelului Parc a fost atacată de mai mulţi câini comunitari, s-a speriat, a luat- o la fugă, iar un câine a muşcat-o, victima fiind salvată după intervenţia taximetriştilor din zonă.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa spun că până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost depusă nicio reclamaţie privind acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici