Tânărul filmat în timp ce scuipa şi bătea o femeie pe plajă în Mamaia, ridicat pentru tentativă de omor într-un alt dosar - VIDEO

Daniel Emanoil Chatzakis, tânărul care în august 2015 a fost filmat în timp ce scuipa şi bătea o femeie pe plajă în staţiunea Mamaia, a fost ridicat, joi, de poliţiştii bucureşteni pentru tentativă de omor, alături de unchiul său şi alţi trei prieteni, au declarat oficiali din Poliţia Capitalei.

6701 afișări
Imaginea articolului Tânărul filmat în timp ce scuipa şi bătea o femeie pe plajă în Mamaia, ridicat pentru tentativă de omor într-un alt dosar - VIDEO

Tânărul filmat în timp ce scuipa şi bătea o femeie pe plajă în Mamaia, ridicat pentru tentativă de omor

Daniel Emanoil Chatzakis a fost amendat în agust 2015 de poliţiştii constănţeni, după ce a fost filmat în timp ce pălmuia şi scuipa o turistă pe o plajă din staţiunea Mamaia, pentru că femeia îşi aşezase prosopul în faţa şezlongului pe care acesta stătea.

Joi, tânărul a fost ridicat de poliţiştii din Capitală, alături de unchiul său şi alţi trei apropiaţi, într-un dosar în care se fac cercetări pentru tentativă de omor, transmit oficiali din Poliţia Capitalei. Potrivit sursei citate, în noiembrie 2015, în urma unei şicanări în trafic între unchiul său, de profesie taximetrist, şi un alt conducător auto, Daniel Emanoil Chatzakis şi alţi trei prieteni de-ai săi au mers la locul incidentului şi "l-au agresat fizic pe celălalt participant la trafic, lovindu-l în mod repetat cu obiecte contondente, tăietor-înţepătoare şi chiar un autoturism."

Pentru prinderea lor, poliţiştii bucureşteni au făcut joi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, patru percheziţii şi au pus în executare 13 mandate de aducere.

La momentul transmiterii ştirii, cei patru suspecţi sunt audiaţi la sediul Poliţiei Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici