Tăriceanu dă asugurări că nu va renunţa la majorarea pensiilor

Premierul Tăriceanu, aflat în vizită în judeţul Satu Mare, s-a întâlnit cu aproximativ 100 de pensionari din oraşul Ardud, în parcul central al localităţii, pentru a-i asigura că hotărârea sa de a majora pensiile este neschimbată, că există fondurile necesare şi că nu va ceda disputelor politice.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu dă asugurări că nu va renunţa la majorarea pensiilor

Tăriceanu dă asugurări că nu va renunţa la majorarea pensiilor

El le-a spus pensionarilor că nu se va "lăsa" şi că regretă că, deocamdată, pensiile nu pot fi majorate cu o sumă mai mare.

Premierul s-a referit şi la disputele politice legate de sursa de finanţare pentru creşterea pensiilor, arătând că persoanele care se pronunţă pe această temă nu cunosc mecanismele economice.

Pensia medie va urca cu 40% la începutul anului viitor, după ce punctul de pensie va creşte de la 31% la 37,5% din valoarea salariului mediu brut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici