Tarom a lansat miercuri zborurile pe ruta Bucureşti - Lyon

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române Tarom a lansat, miercuri, ruta Bucureşti-Lyon, Franţa, cu o frecvenţă de patru zboruri săptămânale, la preţuri începând de la 155 de euro, cu toate taxele incluse, a anunţat operatorul aerian deţinut de stat.

29 afișări
Imaginea articolului Tarom a lansat miercuri zborurile pe ruta Bucureşti - Lyon

Tarom a lansat miercuri zborurile pe ruta Bucureşti - Lyon

Cursele vor fi operate în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă.

"Orarul de zbor a fost conceput pentru a răspunde cerinţelor pasagerilor care călătoresc pe rutele interne ale TAROM, asigurându-le acestora conexiuni rapide către Lyon, prin Bucureşti", se arată într-un comunicat al companiei.

Tarom operează zboruri spre peste 40 de destinaţii, din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Anul trecut, compania a transportat peste două milioane de pasageri, pe curse regulate şi charter, înregistrând o creştere de 3% faţă de anul anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici