Tavanul dintr-un bloc ANL a căzut în dormitorul locatarilor - VIDEO

Locatarii unui apartament ANL din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, au sesizat primăria după ce, în noaptea de joi spre vineri, a căzut tencuiala tavanului dintr-o cameră, în urma incidentului nefiind înregistrate victime întrucât nu era nimeni în încăperea respectivă în acel moment.

227 afișări
Imaginea articolului Tavanul dintr-un bloc ANL a căzut în dormitorul locatarilor - VIDEO

Tavanul dintr-un bloc ANL a căzut în dormitorul locatarilor

Potrivit şefului Inspectoratului Judeţean în Construcţii Dâmboviţa, Gheorghe Lucaci Gheorghe, instituţia pe care o conduce a aflat de la presă despre incident şi s-a autosesizat, urmând să fie cercetate împrejurările în care a avut loc căderea tavanului.

"Am auzit un zgomot puternic şi, când m-am dus să văd ce s-a întâmplat am văzut toată tencuială tavanului din dormitor căzută pe pat. Dacă dormeam, eram morţi amândoi. Au venit cei de la primărie, au constatat şi au spus că vor lua măsuri. Am scăpat ieftin, puteam fi la spital sau mai rău", a spus unul dintre locatarii apartamentului.

Video stirileprotv.ro

Reprezentanţii Primăriei Titu au declarat că blocul ANL nu mai este în garanţie, precizând că incidentul a fost unul izolat.

De asemenea, autorităţile locale au menţionat că o comisie va stabili cauzele incidentului, în urma căruia nu s-au înregistrat victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici