Tavanul unei şcoli recent renovate s-a prăbuşit peste băncile elevilor. Profesor: „Dacă omorau nişte copii?”

  • Tavanul unei şcoli renovate, din comuna Isvoarele, judeţul Giurgiu, a căzut peste noapte.
  • Incidentul a fost semnalat de profesorul de istorie Mihaela Murgoci.
  • Aceasta se întreabă cum dorm cei care au făcut prost lucrarea: „Dacă omorau nişte copii?”
615 afișări
Imaginea articolului Tavanul unei şcoli recent renovate s-a prăbuşit peste băncile elevilor. Profesor: „Dacă omorau nişte copii?”

Sursa FOTO: Facebook Mihaela Murgoci

Profesorul Mihaela Murgoci a scris, pe Facebook, despre modul în care şi-a început ziua de joi, când a venit la şcoală şi a găsit tavanul clasei a cincea prăbuşit, deşi şcoala fusese recent renovată.

„Aşa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră şi peste copii la pauze. Şi mă întreb - ce suflet au cei din firma care a <renovat> şcoala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau nişte copii?”, scrie Mihaela Murgoci.

În fotografia postată se vede cum tavanul a căzut peste băncile unde, în timpul zilei, stau elevi.

Dascălul spune că şcoala cu tavanul căzut intră pe galben.

„Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Şi ziceţi voi că jobul de prof e unul sigur, nu?”, mai scrie profesorul de istorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici