Taximetrist la spital după ce a fost înjunghiat de un client, la Constanţa

Un taximetrist din Constanţa a ajuns la spital, miercuri dimineaţă, după ce a fost înjunghiat de un client care l-a atacat cu un cuţit în momentul în care i-a cerut să îi plătească pentru cursă, atacatorul, care a reuşit apoi să fugă, fiind căutat de poliţişti.

263 afișări
Imaginea articolului Taximetrist la spital după ce a fost înjunghiat de un client, la Constanţa

Taximetrist la spital după ce a fost înjunghiat de un client, la Constanţa (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţiştii constănţeni, incidentul s-a petrecut în jurul orei 05.15.

Şoferul le-a spus anchetatorilor că în jurul orei 05.15, aflându-se în staţia de taximetre situată la intersecţia străzii Dezrobirii cu strada Baba Novac, un tânăr de 20 - 25 de ani, slab, cu păr ondulat, şaten spre blond, îmbrăcat cu tricou alb şi bermude, a urcat în maşină, s-a aşezat în spate şi i-a cerut să îl transporte pe strada Eliberării.

Ajungând la intersecţia cu strada Corbului, taximetristul a oprit, la cererea clientului, iar după ce i-a comunicat preţul, acesta l-a atacat cu un cuţit sau cu un briceag, după care a fugit.

Taximetristul, în vârstă de 61 de ani, şi-a anunţat colegii, iar dispeceratul societăţii la care este angajat a alertat autorităţile prin 112. O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, medicii stabilind că rănile pe care le are nu sunt grave, astfel că nu a fost necesară internarea acestuia.

Poliţiştii au declanşat o anchetă şi speră ca în scurt timp să îl găsească pe atacator, urmând ca după examinarea medico-legală a victimei, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, să se facă şi încadrarea juridică a faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici