Temperaturi de până la 37 de grade în weekend

Meteorologii prognozează că temperaturile vor ajunge, vineri, până la 36 de grade Celsius, iar în weekend, chiar până la 37 de grade, potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

10 afișări
Imaginea articolului Temperaturi de până la 37 de grade în weekend

Temperaturi de până la 37 de grade în weekend (Imagine: Mediafax Foto)

În ziua de vineri, temperaturile maxime se vor situa între 28 şi 34 de grade Celsius în Dobrogea, mai ridicate în Muntenia, unde mercurul termometrelor va urca până la 36 de grade, la fel şi în Banat şi Oltenia, în timp ce în Crişana maximele vor fi între 30 şi 34 de grade, în Transilvania, de 33 de grade, în Moldova, de 35 de grade, iar în Maramureş maximele vor ajunge doar până la 31 de grade Celsius.

Pentru zilele de weekend, prognoza meteo la nivelul întregii ţări arată că temperaturile maxime vor ajunge până la 37 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici