Tentativă de jaf armat la o casă de schimb valutar din Deva

Un bărbat înarmat cu un pistol a încercat, joi seară, să jefuiască o casă de schimb valutar din Deva aparţinând patronului de la care Serghei Gorbunov ar fi furat, în urmă cu şapte ani, 65.000 de lei, însă casiera a reuşit să apese butonul de panică, iar atacatorul a fugit.

45 afișări
Imaginea articolului Tentativă de jaf armat la o casă de schimb valutar din Deva

Tentativă de jaf armat la o casă de schimb valutar din Deva (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Adriana Voinea, bărbatul, care era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, a intrat în casa de schimb valutar din centrul Devei având la el un pistol cu care a ameninţat-o pe casieră să îi dea banii.

Femeia a reuşit, însă, să apese butonul de panică, astfel că atacatorul a fugit.

Voinea a spus că nu se ştie dacă pistolul bărbatului era real.

Atacatorul este căutat de poliţişti, urmând să fie acuzat de tentativă de jaf.

Casa de schimb valutar atacată de acesta este aceeaşi din care proveneau cei 65.000 de lei pe care Serghei Gorbunov i-ar fi furat, în urmă cu şapte ani, după ce l-ar fi atacat, într-o altă zonă, pe patron.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici