Video Teodorovici, pe litoral de 1 mai: Veghez din umbră.Cine bate în casă ce încasează e prietenul nostru

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri că va fi pe litoral de 1 mai, pentru a veghea controalele ANAF, dar spune că le-a cerut colegilor să nu afecteze activitatea economică a vreunui agent.

240 afișări

"Ca ministru de Finanţe, am discutat cu colegii de la Antifraudă, planul lor e de a fi prezenţi pe litoral, dar i-am rugat foarte clar să nu cumva ca prin acţiunile lor să afecteze activitatea economică a vreunui agent, să nu aud de astfel de practici, dar nu trebuie să îşi facă nimeni probleme faţă de controalele ANAF", a declarat Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe.

Întrebat dacă va merge pe litoral, ministrul a spus că va supraveghea controalele.

"Voi fi prezent pe litoral sper şi pe acest motiv. Voi veghea din umbră. Poate să fie ziua sau noaptea", a mai spus Teodorovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici