„Teroriştii auto“, cea mai mare ameninţare pentru americanii care vizitează România

Departamentul de Stat (Ministerul de Externe) al Statelor Unite a creionat un tablou destul de întunecat al României pe propriul site dedicat cetăţenilor americani ce călătoresc peste hotare, informează Gândul.

14 afișări
Imaginea articolului „Teroriştii auto“, cea mai mare ameninţare pentru americanii care vizitează România

„Teroriştii auto“, cea mai mare ameninţare pentru americanii care vizitează România (Imagine: Mediafax Foto)

Cei care citesc, de pildă, în serie, indicaţiile pentru Austria, Ungaria, iar apoi România pot trage uşor concluzia că în ţara noastră, spre deosebire de primele două, ar fi bine să nu te aventurezi decât dacă nu ai de ales.

Citeşte mai multe despre recomandările Departamentului de Stat pentru cei care călătoresc în România pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici