Tîlvăr: România îşi face intrarea în reţeaua globală a facilităţilor de mentenanţă

România îşi face intrarea în reţeaua globală a facilităţilor de mentenanţă, spune ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, care a participat ceremonia de inaugurare a Centrului Naţional de Mentenanţă pentru sistemul HIMARS, la Aerostar Bacău.

Urmărește
140 afișări
Imaginea articolului Tîlvăr: România îşi face intrarea în reţeaua globală  a facilităţilor de mentenanţă

Sursa foto: Facebook

„Am fost prezent la ceremonia de inaugurare a Centrului Naţional de Mentenanţă pentru sistemul HIMARS, la Aerostar Bacău. Înfiinţarea acestui Centru este o realizare a colaborării dintre firma românească Aerostar S.A. şi compania americană Lockheed Martin, prin care România îşi face intrarea în reţeaua globală a facilităţilor de mentenanţă şi suport logistic pentru unul dintre cele mai performante şi avansate sisteme de artilerie la acest moment”, scrie pe Facebook Angel Tîlvăr.

El afirmă că, pe lângă avantajul strategic de a avea în ţară, în actualul context de securitate, o soluţie securizată pentru întreţinerea propriilor sisteme HIMARS, înfiinţarea acestui Centru creează oportunitatea ca ţările din regiune ale căror armate sunt dotate cu aceste sisteme să îşi trimită tehnica pentru mentenanţă sau reparaţii, la Bacău, unde vor beneficia de expertiza celor mai buni specialişti în domeniu din regiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici