Timiş: PERCHEZIŢII la suspecţi de proxenetism. Unul dintre cei vizaţi e fost poliţist - surse

Şase percheziţii au loc, luni, la mai multe adrese din Timişoara şi din localitatea Chevereşu Mare, la persoane suspectate de proxenetism, afirmă surse judiciare, potrivit cărora unul dintre cei vizaţi este un fost poliţist la Serviciul de Protecţie Internă, care nu a fost găsit acasă.

398 afișări
Imaginea articolului Timiş: PERCHEZIŢII la suspecţi de proxenetism. Unul dintre cei vizaţi e fost poliţist - surse

Timiş: PERCHEZIŢII la suspecţi de proxenetism. Unul dintre cei vizaţi e fost poliţist - surse (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, un fost poliţist al Serviciului de Protecţie Internă este suspectat de proxenetism, alături de alte persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursele citate afirmă că acesta nu a fost găsit acasă în momentul în care poliţiştii au vrut să îi percheziţioneze locuinţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, au loc două percheziţii în Timişoara şi alte patru în localitatea Chevereşu Mare din judeţul Timiş, la acţiune participând poliţişti de la Crima Organizată, însoţiţi de procurorii DIICOT.

Conform surselor menţionate, este vizată o reţea de persoane suspectate de proxenetism, care racolau tinere, unele minore, pe care le obligau să întreţină relaţii sexuale cu diferiţi clienţi.

Mai multe persoane urmează să fie duse la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici