Video Timiş: Trei morţi şi doi răniţi într-un accident rutier pe DN59

Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, miercuri dimineaţă, pe DN59, în judeţul Timiş, când un autoturism a lovit un utilaj de deszăpezire, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

8 afișări

Potrivit informaţiilor iniţiale, accidentul se soldase doar cu moartea a trei persoane. Evenimentul s-a produs în jurul orei 6:30, la kilometrul 20, între localităţile Jebel şi Şad din judeţul Timiş

Şoferul unui autoturism Opel Astra nu s-a asigurat corespunzător înaintea efectuării unei manevre de depăşire şi s-a tamponat frontal cu un utilaj de deszăpezire care se apropia regulamentar din celălalt sens. Trei persoane aflate în autoturism au murit pe loc, iar alte două au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale, a adăugat sursa citată.

Traficul autovehiculelor a fost întrerupt până la finalizarea cercetărilor, circulaţia revenind la normal la ora transiterii ştirii.

Vizibilitatea în zonă continuă să fie afectată de ceaţa densă.

Poliţia Rutieră recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, să aibă în funcţiune luminile de întâlnire şi de ceaţă şi să manifeste maximum de prudenţă înaintea efectuării oricărei manevre în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici