Timiş: Un bărbat şi fiica sa de şase ani, găsiţi spânzuraţi în podul casei în care locuiau

Un bărbat de 35 de ani şi fiica sa, în vârstă de şase ani, din localitatea Jimbolia, judeţul Timiş, au fost găsiţi spânzuraţi, miercuri, în podul casei în care locuiau, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentului.

1786 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un bărbat şi fiica sa de şase ani, găsiţi spânzuraţi în podul casei în care locuiau

Timiş: Un bărbat şi fiica sa de şase ani, găsiţi spânzuraţi în podul casei în care locuiau (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că poliţiştii din Jimbolia au fost sesizaţi, miercuri, că un bărbat de 35 de ani şi fiica sa, în vârstă de şase ani, au fost găsiţi spânzuraţi în podul casei în care locuiau, în Jimbolia.

Persoana care a anunţat Poliţia este o rudă a victimelor.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii evenimentului.

Conform anchetatorilor, bărbatul divorţase de aproximativ trei ani şi locuia singur cu fiica sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici