Timiş: Un tânăr a depus la Fisc 13 bonuri câştigătoare la loterie, obţinute jucând la pariuri sportive

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Sânnicolau Mare (Timiş) a scris pe o reţea de socializare că a câştigat la Loteria bonurilor fiscale cu 13 bonuri obţinute după ce a jucat la pariuri sportive, el venind marţi la sediul Finanţelor Publice pentru a depune cerere de revendicare a câştigurilor.

860 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un tânăr a depus la Fisc 13 bonuri câştigătoare la loterie, obţinute jucând la pariuri sportive

Timiş: Un tânăr a depus la Fisc 13 bonuri câştigătoare la loterie, obţinute jucând la pariuri sportive (Imagine: Shutterstock)

Tânărul Robert Hriscu, în vârstă de 25 de ani, a filmat o parte din cele 13 bonuri câştigătoare şi a postat înregistrarea pe pagina sa de Facebook, el menţionând că a obţinut bonurile respective, fiecare cu o valoare de şase lei, după ce a jucat la pariuri sportive, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, el a comentat că are "cu ce să se laude".

Tânărul este din oraşul Sânnicolau Mare şi marţi a venit la sediul Administraţiei Finanţelor Publice pentru a depune cerere de revendicare a câştigurilor la Loteria bonurilor fiscale.

 
13.04.2015 23:49

 

Posted by Hriscu Robert on Monday, April 13, 2015

Potrivit directorului adjunct al Administraţiei Finanţelor Publice Timiş, Mircea Călin, în judeţ aproximativ 80 de persoane s-au prezentat la sediul instituţiei pentru a anunţa că au bonuri fiscale câştigătoare la Loteria bonurilor fiscale.

Câştigătorii au la dispoziţie 30 de zile pentru a-şi ridica premiile, iar pentru aceasta ei trebuie să depună la sediul Finanţelor Publice bonurile câştigătoare în original, o cerere tip şi o copie a actului de identitate.

La prima extragere organizată pentru Loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanţelor şi ANAF, care a avut loc luni, în a doua zi de Paşte, au fost declarate câştigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei.

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu această valoare, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici