Timiş: Zeci de autoturisme aşteaptă să intre în Vama Cenad, drumul fiind înzăpezit

Aproximativ 40 de autovehicule aşteaptă la coadă, duminică dimineaţă, pe drumul de acces către punctul de trecere a frontierei Cenad, judeţul Timiş, care este înzăpezit, iar la Jimbolia două TIR-uri nu pot ajunge în vamă.

438 afișări
Imaginea articolului Timiş: Zeci de autoturisme aşteaptă să intre în Vama Cenad, drumul fiind înzăpezit

Timiş: Zeci de autoturisme aşteaptă să intre în Vama Cenad, drumul fiind înzăpezit (Imagine: Grigore Pop/Arhiva Mediafax Foto)

Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, a declarat că punctul de trecere a frontierei de la Cenad spre Szeged, Ungaria, este deschis, însă drumul care duce din comuna Cenad spre vamă este înzăpezit.

Pe drumul înzăpezit aproximativ 40 de maşini aşteaptă să intre în punctul de trecere a frontierei.

De asemenea, două TIR-uri care au intrat în ţară în vama Jimbolia sunt blocate, acestea neputând înainta din cauza zăpezii.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici