Timişoara: Zeci de curţi, subsoluri şi garaje au fost inundate în urma unei ploi torenţiale - VIDEO

Zeci de subsoluri, curţi şi garaje din Timişoara au fost inundate, luni seară, în urma unei ploi torenţiale, toate echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă fiind pe teren pentru a ajuta la evacuarea apei.

45 afișări
Imaginea articolului Timişoara: Zeci de curţi, subsoluri şi garaje au fost inundate în urma unei ploi torenţiale - VIDEO

Timişoara: Zeci de curţi, subsoluri şi garaje au fost inundate în urma unei ploi torenţiale

Potrivit dispeceratului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat", în timpul furtunii care a durat mai puţin de o oră s-au primit zeci de apeluri de la timişoreni.

"Am primit zeci de apeluri în legătură cu canale blocate şi apa care a inundat boxe, curţi şi garaje. Toate echipajele ISU Banat sunt în acest moment pe teren şi participă la operaţiunile de evacuare a apei", a declarat dispecerul de serviciu al ISU Banat.

Pe de altă parte, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Timiş au anunţat că toate cele patru viaducte din oraş au fost inundate din cauza precipitaţiilor abundente, circulaţia fiind deviată în aceste zone de către echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici