Toate localităţile din judeţele Constanţa şi Tulcea, fără energie electrică timp de două ore

Toate localităţile din judeţele Constanţa şi Tulcea au rămas fără energie electrică, în noaptea de sâmbătă spre duminică, timp de aproximativ două ore, din cauza unor avarii la liniile de înaltă tensiune.

22 afișări
Imaginea articolului Toate localităţile din judeţele Constanţa şi Tulcea, fără energie electrică timp de două ore

Toate localităţile din judeţele Constanţa şi Tulcea, fără energie electrică timp de două ore (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor ENEL Dobrogea, toate localităţile din judeţele Constanţa şi Tulcea au rămas fără curent electric în jurul orei 02.00, în urma unor avarii la liniile de alimentare cu tensiune.

După aproximativ două ore s-a reuşit remedierea problemelor, iar cele două judeţe au fost alimentate din nou cu energie electrică.

Conform reprezentanţilor Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa, staţiile de pompare nu au funcţionat din acest motiv, iar locuitorii judeţului Constanţa nu au putut beneficia nici de apă potabilă în acest interval.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici