Toate porturile din Constanţa au fost închise din nou, din cauza vântului puternic

Toate porturile din Constanţa - Midia, Mangalia, Constanţa Sud-Agigea şi Constanţa Nord - sunt din nou închise din cauza vântului puternic, potrivit Centrului Infotrafic.

824 afișări
Imaginea articolului Toate porturile din Constanţa au fost închise din nou, din cauza vântului puternic

Portul Mangalia, din nou închis din cauza vântului puternic

Măsura a fost luată duminică, în jurul orei 20.00.

Manevrele navelor au fost suspendate, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în toate porturile constănţene, din cauza vântului puternic, ce sufla la rafală cu viteze de 70 - 80 km/h. Potrivit autorităţilor portuare, operaţiunile fuseseră sistate în porturi, rând pe rând, începând cu Mangalia şi Constanţa Sud - fluvial, deoarece vântul sufla cu viteze de 60 - 70 km/h la ţărm, iar în larg atingea şi depăşi 80 km/h. Activitatea a fost apoi oprită şi în porturile Constanţa Nord şi Midia.

Tot din cauza vântului puternic, a fost restricţionată şi deplasarea convoaielor de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către portul Constanţa Sud - fluvial.

Sâmbătă seară, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Mangalia au fost redeschise, după ce, în cursul dimineţii, fuseseră închise din cauza vântului puternic, care sufla cu viteze de 70 - 80 km/h. Portul Midia a rămas în continuare închis.

De asemenea, a fost redeschis traficul şi pe Canalul Dunăre - Marea Neagră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici