TOPUL oraşelor cu trafic de coşmar. Bucureştiul urcă puternic în clasament şi ajunge cel mai aglomerat oraş european

Bucureştiul a fost inclus din nou în topul celor mai aglomerate oraşe din punctul de vedere al traficului, şi chiar a reuşit să urce în clasament de pe locul 6 pe locul trei, potrivit producătorului de GPS-uri TomTom. La nivel european, Bucureştiul este cel mai aglomerat oraş.

7551 afișări
Imaginea articolului TOPUL oraşelor cu trafic de coşmar. Bucureştiul urcă puternic în clasament şi ajunge cel mai aglomerat oraş european

Potrivit topului, Bangkok-ul are cel mai aglomerat trafic de în orele de vârf pentru al doilea an consecutiv. Pe locul doi se află Mexico City, urmat de Bucureşti, Jakarta şi Moscova.

Studiul a fost realizat după ce TomTom a contorizat traficul pe tot anul în 390 de oraşe din 48 de ţări din jurul lumii.

Moscova, care a obţinut acum locul cinci în timpul orelor de vârf, a fost mai sus în top anul trecut, dar congestia din trafic s-a mai redus de când oficialii oraşului au implementat noi reguli de parcare. 

Topul celor mai aglomerate oraşe la nivel global. Sursă: TomTom

Topul celor mai aglomerate oraşe europene. Sursă: TomTom

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici