Trafic aglomerat pe DN1. Se circulă în coloană între staţiunile montane de pe Valea Prahovei

DN 1 Ploieşti - Braşov a devenit aglomerat în staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în staţiunile Predeal, Azuga şi Buşteni, în ambele sensuri, dar şi pe raza localităţii Comarnic.

522 afișări
Imaginea articolului Trafic aglomerat pe DN1. Se circulă în coloană între staţiunile montane de pe Valea Prahovei

Trafic aglomerat pe DN1. Se circulă în coloană între staţiunile montane de pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Astfel, se circulă în coloană pe raza staţiunilor Predeal, Azuga şi Buşteni, în ambele sensuri, dar şi pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova, pe sensul de deplasare către Braşov.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului.

Pe DN 1A, de la km 138, localitatea Valea Popii, la km 160 ninsoare slabă, vânt moderat, partea carosabila umedă, iar pe alocuri cu zăpada frământată de 0-1 cm. Se acţionează cu materiale antiderapante.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se depăşească, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici