Trafic blocat în Caraş-Severin: Căderi de pietre de pe versanţi pe un drum naţional

Traficul este blocat pe un drum naţional din Caraş-Severin din cauza căderilor de pietre de pe versanţi. O altă alunecare de teren s-a produs în Oraviţa, o casă în care locuia o familie fiind în pericol.

91 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat în Caraş-Severin: Căderi de pietre de pe versanţi pe un drum naţional

Trafic blocat în Caraş-Severin: Căderi de pietre de pe versanţi pe un drum naţional

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că în judeţul Caraş-Severin, pe DN58B Reţiţa – Bocşa, în localitatea Colţani, traficul este blocat din cauza unor pietre căzute de pe versanţi.

Nu au fost victime şi nici pagube materiale.

Se acţionează pentru degajarea părţii carosabile.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Caraş-Severin au anunţat că o altă alunecare de teren s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în oraşul Oraviţa, pe o lungime de aproximativ 20 de metri, punând în pericol o casă locuită de doi adulţi şi un copil.

Cei trei s-au mutat într-un alt imobil, iar reprezentanţii Primăriei Oraviţa şi pompierii fac recunoaşterea la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici