Trafic blocat la graniţa cu Ungaria din cauza unor probleme cu sistemul informatic. UPDATE: Traficul de la graniţa cu Ungaria a fost reluat

1028 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat la graniţa cu Ungaria din cauza unor probleme cu sistemul informatic. UPDATE: Traficul de la graniţa cu Ungaria a fost reluat

Trafic oprit la graniţa cu Ungaria. Sistemul informatic al autorităţilor maghiare nu funcţionează

UPDATE: Începând cu ora 13.25, autorităţile de frontieră din Ungaria au anunţat că sistemul informatic funcţionează. Traficul prin punctele de frontieră de la graniţa comună a fost reluat.

Anterior, autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea că marţi, începând cu ora 9.00 (ora României), sistemul informatic al autorităţilor ungare nu funcţionează, astfel că nu s-au putut face formalităţile de frontieră pe sensul de intrare şi ieşire în/din Ungaria.

În unele puncte de frontieră de la graniţa comună au crescut mult timpii de aşteptare. 

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea că marţi, începând cu ora 9.00 (ora României), sistemul informatic al autorităţilor ungare nu funcţionează, astfel că nu pot fi făcute formalităţile de frontieră pe sensul de intrare şi ieşire în/din Ungaria.

Astfel, în unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare.

Până la remedierea situaţiei, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport.

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ungare în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la remedierea situaţiei şi reluarea formalităţilor de către autorităţile ungare, controlul de frontieră să se desfăşoare operativ. Menţionăm că, la graniţa cu Ungaria formalităţile de frontieră se efectuează în comun de către autorităţile de frontieră ale celor două state, în conformitate cu legislaţia europeană în vigoare”, transmite Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici