Trafic blocat pe sensul de ieşire din ţară, la Vama Porţile de Fier I

Traficul a fost blocat, duminică după-amiază, pentru mai bine o oră, la Vama Porţile de Fier I, după ce ploaia a inundat podul care face accesul autoturismelor şi al mijloacelor de transport marfă către pistele de control pe sensul de ieşire din ţară.

1 afișare
Imaginea articolului Trafic blocat pe sensul de ieşire din ţară, la Vama Porţile de Fier I

Trafic blocat pe sensul de ieşire din ţară, la Vama Porţile de Fier I

În judeţul Mehedinţi a plouat neîncetat încă de sâmbătă noaptea, iar la Vama Porţile de Fier I canalizările nu au făcut faţă acumulării de apă, aceasta ajungând, duminică după-amiază la un metru, astfel că pe sensul de ieşire din ţară către Serbia maşinile nu au mai putut circula.

Potrivit subinspectorului Sorin Coman, din cadrul Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, traficul autoturismelor şi al mijloacelor de transport al mărfurilor a fost deviat pe aceeaşi cale cu sensul de intrare in ţară, iar pentru ca zona să fie degajată, a fost nevoie ca pompierii să intervină pentru a scoate apa. Pompierii au intervenit cu o autospecială şi o motopompă pentru a degaja zona.

Plutonierul adjutant Valentin Ciurel, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, a declarat corespondentului MEDIAFAX că la începutul intervenţiei, apa la Porţile de Fier I ajunsese la un metru.

"A fost o acumulare de apa în urma căderilor abundente de apă. A trebuit să intervenim pentru a degaja apa şi pentru a fluidiza traficul cu autospeciala. Am scos apa cu două tipuri de furtunuri şi o motopompă. După o intervenţie de mai bine de o oră, în vamă traficul a intrat în normalitatate", a declarat reprezentantul ISU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici