Trafic: ceaţă în Harghita, lucrări pe A1 şi A2

Centrul Iinfotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceaţa este prezentă pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita, vizibilitatea fiind scăzută sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

121 afișări
Imaginea articolului Trafic: ceaţă în Harghita, lucrări pe A1 şi A2

Sursa foto: Mediafaxfoto

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu valori reduse de trafic, nefiind afectată vizibilitatea în trafic.

Până la finalul lunii noiembrie a.c., pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri - 36+150 de metri, traficul se desfăşoară deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Începând din data de 1 octombrie 2021, în vederea executării lucrărilor de reparaţii pe Podul Borcea, situat pe autostrada A2, la km 149+680 de metri, se închide calea 1 de rulare (Bucureşti - Constanţa), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanţa-Bucureşti), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144+250 de metri - 146+883 de metri.

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de la kilometrul 35 al autostrăzii A2, care face accesul la şi dinspre localităţile Fundulea şi Nana, judeţul Călăraşi, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Până la data de 8 octombrie a.c. pe autostrada A1 pe sensul Sibiu – Deva, la kilometrul 353, în zona localităţii Simeria, judeţul Hunedoara, este restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru efectuarea de reparaţii la rosturile de dilataţie.

De asemenea, circulaţia rutieră este restricţionată pe autostrada A1 Sibiu – Deva pe tronsonul kilometric 262+600 de metri - 265+600 de metri, la intrarea în tunelul Săcel, pe sensul de mers Sibiu - Orăştie, pe fondul lucrărilor de remediere necesare infrastructurii rutiere existente, traficul fiind deviat de pe calea 2 pe calea 1 în zona lucrărilor, până la jumătatea lunii noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici