Trafic feroviar blocat din cauza unui incendiu, în judeţul Vrancea

Traficul feroviar este blocat între localităţile Mărăşeşti, din judeţul Vrancea, şi Sascut, din judeţul Bacău, din cauza unui incendiu. Acesta s-a declanşat la un transformator aflat lângă calea ferată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

432 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat din cauza unui incendiu, în judeţul Vrancea

Trafic feroviar blocat din cauza unui incendiu, în judeţul Vrancea

Circulaţia feroviară a fost oprită, după ce un transformator aflat în apropiere de calea ferată a luat foc, în oraşul Adjud, potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud. Nu s-au înregistrat victime şi nici pagube materiale importante.

La ora transmiterii ştirii, incendiul este localizat, iar pompierii acţionează pentru limitarea efectelor şi lichidarea focului.

Circulaţia feroviară va rămâne întreruptă între localităţile Mărăşeşti şi Sascut până la finalizarea misiunii pompierilor.

Taguri:
incendiu,
trafic,
blocat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici