Trafic feroviar blocat trei ore între Tecuci şi Bârlad

Un tir s-a răsturnat, vineri dimineaţă, pe calea ferată între staţiile Ghidigeni şi Tutova, aflate pe ruta Tecuci - Bârlad, în urma accidentului circulaţia froviară fiind blocată timp de aproximativ trei ore, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR.

33 afișări
Imaginea articolului Trafic feroviar blocat trei ore între Tecuci şi Bârlad

Trafic feroviar blocat trei ore între Tecuci şi Bârlad (Imagine: Mediafax Foto)

Autotirul s-a răsturnat în jurul orei 4.39, în urma accidentului circulaţia feroviară între Tecuci şi Bârlad fiind închisă până la ora 7.42, când linia a fost eliberată. Traficul feroviar a fost reluat cu restricţie de viteză de cinci kilometri în zona afectată.

Trenurile 1.665 şi 6.311 care mergeu la Iaşi au staţionat 130, respectiv 106 minute în staţiile Ghidigeni şi Nichişeni, iar rapidul 562, care se îndrepta spre Bucureşti, a fost oprit în staţia Tutova timp de 19 minute. Aceste trenuri vor ajunge la destinaţie cu întârziere, precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici