Trafic îngreunat pe DN1, în zona Buşteni, din cauza numărului mare de maşini care se îndreaptă către Braşov

Circulaţia pe DN1 se desfăşoară îngreunat, în zona staţiunii Buşteni, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către staţiunile montane de pe Valea Prahovei către Braşov, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

429 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN1, în zona Buşteni, din cauza numărului mare de maşini care se îndreaptă către Braşov

Trafic îngreunat pe DN1, în zona Buşteni, din cauza numărului mare de maşini care se îndreaptă către Braşov

Potrivit sursei citate, maşinile merg cu o viteză medie de aproximativ 30 de kilometri pe ora, în zona localităţii Buşteni, iar între staţiunile Sinaia şi Predeal se circulă cu o viteză medie de aproximativ 30-40 de kilometri pe ora.

„Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi următoarele rute ocolitoare: dinspre Braşov: DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti; din zona Bran – Moieciu: DN73 – DN72A – DN71 – DN7, respectiv traseul: Braşov – Valea Mare – Pravăţ – Stoeneşti – Târgovişte – Bâldana – Bucureşti sau DN 71 – A1, respectiv Braşov – Piteşti – Bucureşti”, arată sursa menţionată.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei, precizează Infotrafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici