Trafic îngreunat pe Valea Prahovei spre Ploieşti. Recomandările poliţiştilor

Traficul se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă seara, pe Drumul Naţional 1, între Bucureşti şi Ploieşti, pe anumite porţiuni circulându-se în coloană, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

308 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Valea Prahovei spre Ploieşti. Recomandările poliţiştilor

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei spre Ploieşti. Recomandările poliţiştilor

Pe DN1 Bucureşti – Ploieşti, pe raza localităţii Săftica, sensul către Ploieşti, valorile de trafic sunt crescute sâmbătă seara, şi pe anumite porţiuni se circulă în coloană, comunică Centrul Infotrafic .

Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti să manifeste disciplină în trafic şi să respecte indicaţiile rutiere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici