Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către litoral

Traficul rutier este oprit, miercuri dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, la kilometrului 81, pe sensul de mers către litoral, pentru a permite aterizarea unui elicopter SMURD care trebui să preia victima unui accident.

571 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către litoral

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către litoral

Centrul Infotrafic informează că traficul este oprit pe Autostrada A2 pe sensul Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 81, în zona localităţii Dâlga, judeţul Călăraşi, în vederea aterizării unui elicopter SMURD.

Acesta trebuie să preia victima unui accident.

Este vorba de şoferul unui TIR, oprit pe banda de urgenţă, care a fost acroşat de un autoturism.

Se estimează reluarea circulaţiei în 20 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
autostrada,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici