Trafic oprit sâmbătă, aproape trei ore, între Şoseaua Kiseleff şi Piaţa Victoriei

Traficul rutier bucureştean va fi restricţionat, sâmbătă, între orele 10.30 şi 13.15 între Şoseaua Kiseleff şi Piaţa Victoriei, când PSD Bucureşti organizează un miting şi un marş cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii, organizatorii aşteptându-se la zece mii de participanţi.

36 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit sâmbătă, aproape trei ore, între Şoseaua Kiseleff şi Piaţa Victoriei

Trafic oprit sâmbătă, aproape trei ore, între Şoseaua Kiseleff şi Piaţa Victoriei (Imagine arhivă: Carmen Obreja/Mediafax Foto)

Acţiunea organizaţiei condusă de PSD Bucureşti va începe cu adunarea participanţilor pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcului de Triumf şi Strada Docenţilor, în intervalul 10.30 - 11.30, se arată într-un comunicat remis vineri de Poliţia Rutieră.

Participanţii vor porni într-un marş pietonal pe Şoseaua Kiseleff, până în Piaţa Victoriei, între 11.30 şi 12.15, iar în intervalul 12.15 - 13.15, va avea loc un miting în Piaţa Victoriei, în spaţiul delimitat de Bulevardul Aviatorilor, breteaua care face legătura între Bulevardul Iancu de Hunedoara şi Piaţa Victoriei, trotuarul din faţa Muzeului Antipa şi şoseaua Kiseleff.

În interiorul spaţiului de delimitare va fi amplasată o scenă cu sonorizare. Începând cu ora 13.15 participanţii vor părăsi zona, potrivit sursei citate.

Cu ocazia acestui eveniment, traficul rutier va fi restricţionat între orele 10.30-13.15 pe Şoseaua Kiseleff , între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei, pe strada Monetăriei şi în Piaţa Victoriei, în spaţiul delimitat de Bulevardul Aviatorilor, breteaua care face legătura între Bulevardul Iancu de Hunedoara şi Piaţa Victoriei, trotuarul din faţa Muzeului Antipa şi şoseua Kiseleff.

Totodată, se va restricţiona temporar traficul rutier pe străzile adiacente Şoselei Kiseleff, în timpul adunării şi plecării.

Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să evite, pe cât posibil, deplasările în aceste zone, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi să circule cu atenţie atunci când trec pe lângă grupurile de manifestanţi.

Organizaţia PSD Bucureşti, condusă de Marian Vanghelie, va organiza, sâmbătă, un marş de la Arcul Triumf la Piaţa Victoriei, care se va încheia cu un miting de protest în faţa Guvernului, organizatorii aşteptându-se la zece mii de participanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici