Trafic rutier aglomerat pe mai multe artere principale din ţară

Pe mai multe drumuri din ţară circulaţia se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie, vineri după-amiaza, spre staţiunile montane şi spre litoral, informează Centrul Infotrafic.

174 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier aglomerat pe mai multe artere principale din ţară

Trafic rutier aglomerat pe mai multe artere principale din ţară

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 1 Ploieşti - Braşov se circulă în condiţii de aglomeraţie în localitatea Băneşti, pe sensul de urcare către Braşov, dar şi între Predeal şi Azuga, în direcţia de coborâre.

Pe DN 7 Piteşti - Sibiu sunt valori de trafic ridicate în localitatea Veştem, la intersecţia cu DN 1, pe ambele sensuri de mers.

Pe DN 39 Constanţa - Vama Veche este trafic intens între staţiunile Eforie Sud şi Eforie Nord.

Pe A1 Bucureşti - Piteşti se circulă în condiţii de uşoară aglomeraţie la intrarea în capitală.

Pe A2 Bucureşti - Constanţa sunt valori de trafic ridicate în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, acolo unde, pentru fluidizare, poliţiştii deviază ocazional autovehiculele pe două benzi pe sensul către Constanţa.

Pe Pe A1 Sibiu - Deva, pe A3 Bucureşti - Ploieşti şi pe A4 Ovidiu - Agigea traficul se desfăşoară normal la ora transmiterii ştirii.

Poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să evite depăşirile riscante şi să păstreze o distanţă corespunzătoare între vehicule, care să le permită să frâneze în condiţii de siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici