Trafic rutier închis între Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş din cauza unei alunecări de teren

Circulaţia rutieră pe DN 73 C între Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş a fost închisă, sâmbătă noapte, în urma unei alunecări de teren produse în afara localităţii Godeni, provocată de ploile abundente din ultimele zile, asfaltul în zonă fiind distrus în totalitate pe o porţiune de 15 metri.

241 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier închis între Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş din cauza unei alunecări de teren

Trafic rutier închis între Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş din cauza unei alunecări de teren (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, alunecarea de teren a afectat o bandă de rulare din suprafaţa asfaltică, iar pe o lungime de 15 metri este afectată toată partea carosabilă.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Poliţie Rutieră Câmpulung Muscel, agenţii Postului de Poliţie Godeni şi lucrători din cadrul Districtului Domneşti, care au stabilit că acest sector de drum este impracticabil şi au luat măsura devierii circulaţiei. A fost oprit traficul rutier în zonă, din cauza terenului sunt probleme cu carosabilul de mai mult timp. Urmează să înceapă în scurt timp lucrările de consolidare pe tronsonul respectiv, iar până atunci circulaţia este deviată", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, subinspector Robert Radu.

Traficul rutier a fost deviat pe ruta ocolitoare Curtea de Argeş - DJ 732 Berevoieşti - Aninoasa - Băjeşti - DN 73 - Câmpulung Muscel.

La faţa locului s-au deplasat drumarii care au montat indicatoarele şi semnele de restricţie de pe DN 73 C.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici