Trafic rutier îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, vizibilitatea fiind redusă sub o sută de metri din cauza ninsorii abundente.

41 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa

Trafic rutier îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că circulaţia este îngreunată pe A2, între kilometrii 12 şi 65, unde ninge abundent.

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo - rutiere (vizibilitate redusă, carosabil acoperit cu zăpadă, gheaţă, polei sau umed) şi să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul dinainte, pentru a putea opri fără probleme la nevoie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici