Trafic rutier intens pe DN39, în Constanţa, la ieşirea de pe A4, pe A2 şi în staţiunile de pe litoral

Traficul rutier este intens, duminică, pe DN39, în judeţul Constanţa, iar la ieşirea de pe Autostrada A4, la Agigea, se circulă îngreunat din cauza capacităţii reduse de preluare a traficului de pe DN39. Între Eforie Nord şi Eforie Sud se circulă în coloană pe ambele sensuri, potrivit Infotrafic.

945 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier intens pe DN39, în Constanţa, la ieşirea de pe A4, pe A2 şi în staţiunile de pe litoral

Trafic rutier intens pe DN39, în Constanţa, la ieşirea de pe A4, pe A2 şi în staţiunile de pe litoral

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că în judeţul Constanţa, traficul rutier pe DN39 este intens.

Se circulă îngreunat la ieşirea de pe autostrada A4 şi intrarea pe DN39, la Agigea (capacitate redusă de preluare a fluxului auto venit de pe autostradă).

Între staţiunile Eferie Nord şi Eforie Sud se circulă în coloană în ambele sensuri.

De asemenea, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către Capitală, în timp ce pe celălalt sens nu sunt semnalate probleme deosebite în cee ace priveşte fluenţa.

Potrivit sursei citate, aglomerat este şi la staţia de taxare de la Feteşti, din cauza faptului că mulţi conducători auto preferă, încă, să plătească taxa de pod la ghişeul destinat achitării pe loc a tarifului.

Poliţiştii le amintesc conducătorilor auto că prin staţia de taxare se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS.

Şoferii care ciruclă pe autostrăzi sunt sfătuiţi să respecte limitele legale de viteză, să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă pe autostrada, să folosească luminile de întâlnire, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii; să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici