Traficul feroviar dintre Braşov şi Cluj, paralizat din cauza unui copac căzut pe firele de contact

Circulaţia trenurilor pe magistrala de cale ferată 400, care leagă Braşovul de Cluj, este oprită, după ce un copac a căzut pe firele de contact, anunţă reprezentanţii Centrului Infotrafic.

80 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar dintre Braşov şi Cluj, paralizat din cauza unui copac căzut pe firele de contact

Traficul feroviar dintre Braşov şi Cluj, paralizat din cauza unui copac căzut pe firele de contact

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia feroviară este întreruptă între staţiile Bixad şi Malnaş, din judeţul Covasna.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este întrerupt pe Magistrala 400 Braşov – Cluj, între staţiile Bixad şi Malnaş, judeţul Covasna, după ce un copac căzut a rupt firele de contact”, anunţă reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit acestora, în urma incidentului nu s-au înregistrat victime şi nu sunt nici trenuri oprite în linie curentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici