Traficul feroviar este oprit pe magistrala 400, în Harghita, din cauza unui arbore căzut pe şine/ Traficul, RELUAT

Traficul feroviar este oprit, joi dimineaţă, pe magistrala 400, între staţiile Sânsimion şi Băile Tuşnad, judeţul Harghita, din cauza unui arbore căzut pe şine. UPDATE: Traficul feroviar pe magistrala 400, în Harghita, a fost reluat.

177 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar este oprit pe magistrala 400, în Harghita, din cauza unui arbore căzut pe şine/ Traficul, RELUAT

Traficul feroviar este oprit pe magistrala 300, în Harghita, din cauza unui arbore căzut pe şine

UPDATE Traficul feroviar pe magistrala 400, între staţiile Sânsimion şi Băile Tuşnad, judeţul Harghita, a fost reluat.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, circulaţia feroviară a fost reluată pe magistrala 400, între staţiile Sânsimion şi Băile Tuşnad, în judeţul Harghita.

Traficul feroviar fusese oprit după ce un arbore a căzut pe şine din cauza vântului puternic.

Cinci trenuri au acumulat întârzieri.

ŞTIRE Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, un arbore a căzut pe şine din cauza vântului puternic, astfel că traficul feroviar este oprit, joi dimineaţă, pe magistrala 300, între staţiile Sânsimion şi Băile Tuşnad.

Două trenuri sunt oprite în staţiile Sâncrăieni şi Sânsimion.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici