Tragedia de la Eforie Nord. Fetiţa înecată, găsită după nouă zile de căutări. Trupul său, observat de pe o ambarcaţiune de agrement plină cu turişti

Fetiţa de 11 ani căutată cu scafandrii la Eforie, după ce a dispărut în apele mării, a găsită moartă după nouă zile de căutări. Fetiţa intrase în mare alături de mama ei şi de sora ei, deşi scăldatul era interzis din cauza curenţilor puternici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4537 afișări
Imaginea articolului Tragedia de la Eforie Nord. Fetiţa înecată, găsită după nouă zile de căutări. Trupul său, observat de pe o ambarcaţiune de agrement plină cu turişti

Tragedia de la Eforie Nord. Fetiţa de 11 ani, înecată, găsită după 9 zile de căutări. Trupul său, observat de pe o ambarcaţiune de agrement plină cu turişti

Trupul fetiţei de 11 ani, din Republica Moldova, care a dispărut, săptămâna trecută, în apele mării, după ce s-a scăldat alături de sora mai mare şi mama ei, a fost găsit după nouă zile de căutări, în zona Belona din staţiunea Eforie Nord.

În data de 27 iunie, fetiţa a intrat să se scalde în mare, împreună cu sora de 13 ani şi mama lor, deşi scăldatul era interzis din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici.

Mama şi fiica mai mare, de 13 ani, au fost salvate şi aduse la ţărm, dar fata cea mică nu a mai fost găsită, trupul fiindu-i dus de curenţi spre larg.

Ea a fost căutată timp de nouă zile cu ajutorul pompierilor şi al scafandrilor de la ISU ”Dobrogea”, dar trupul i-a fost găsit abia miercuri dimineaţă, după ce a fost observat de pe o ambarcaţiune de agrement, care ieşise pe mare cu turişti.

Trupul copilei a fost adus la ţărm cu de o ambarcaţiune a pompierilor militari.

Mama şi cele două fete sunt din Chişinău şi veniseră în vacanţă la mare.

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa vara aceasta pe litoral, înecându-se în apele Mării Negre, ultimul caz înregistrându-se marţi seară, când un turist de 38 de ani, din Bucureşti, a murit pe plaja din Eforie Sud.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici